04 april 2008

Glädjande nyhet!

"Domstol: PKK inte på EU-terrorlistan
Luxemburg. EU:s näst högsta domstol sade på torsdagen nej till att inkludera den kurdiska organisationen Kurdistans Arbetarparti (PKK) på unionens terroristlista. "
UNDERBART!
Källa:

9 kommentarer:

Anonym sa...

det känns ju underbart=).. alla på jobbet blir ju bara sååå knäckta för alltid när jag pratar om pkk så säger det terrorister.. gulle bulle pusselipuss på dig rutt

/ Yilke

Anonym sa...

Vi i Sverige är ungefär 9 182 927 människor.
Skulle Ryssar försöka att förnedra oss, döda och tortera oss vad gör vi då? Jo vi försvarar oss. Men när Tukiska staten förnedrar, dödar,torterad 15 000 000 kurder och när de försvarar sig kallar man de terrorister.
Det är säkert sant att det finns elaka människor som tagit sig in i PKK, det är de vi ska bekäma inte själva PKK. Därför att det är sådana som förstör det för PKK också. De livnär sig på PKK:s tillgångar.
Vänligen

KurdishFlower sa...

Yilke -

Ja, nu kan du ge dom svar på tal :)
Puss puss

Anonym -

Kunde inte ha skrivit det bättre själv! :)

Anonym sa...

Hej där! Jag ville bara säga att du är oerhört pinsam! :)

Adios!

Anonym sa...

Hej. Hur känns de dra nytta av andras sorg? Du pratar om dubbel moral? Börja med att sluta och plocka bort alla kommentarer som folk lägger upp om dig. Du är den mest rubbade människan jag har träffat. Hur länge ska du skämma ut dig? Alla vet vilket skämt du egentligen är? Tänk på din familj och lägg ner allt skit snack om Tubay. Hon gillade inte ens dig och ni hade inte ens kontakt. Det vet du själv precis som alla andra. Synd bara att du ska utnyttja hennes familj när dom är som mest sårbara bara för att verka bra inför alla. Vad är det med dig lilla vän? Vart ligger felet hos dig? Du är bara en tragisk liten historia precis som till din växt. Dina ord som du använder är tom större än dig själv. Skämm inte ut dig någon mer, Skärp till dig medans du ändå står med ena benet inanför spåret. Tappa inte fotfästet nu. Du är för ung för att man ska ge upp hopet på dig. Vännen min, SKÄRP DIG!!!! Alla skrattar åt dig. Det vet du. Alla kommentarer gör dig inte starkare som du säger. Det är bara klysch... När du står där utan vänner och alla skrattar åt dig så fundera inte på varför det har blivit så. Det kan inte vara fel på flera hundra personer som tycker att du är helt av banan och utnyttjar Tubays död för lite siffror på din blogg för att kunna få flera sponsorer. Vad vill du egentligen? Du är precis som den som vandaliserade hennes grav? Nåt gemensamt för er båda är att ingen utav er kan låta henne "vila i fred" som du säger. Slå upp ordet patrask i någon utav dina "universitets" litteraturer så kommer du se hur folk ser på dig.

MED VARMASTE HÄLSNINGAR EVLYN...


P.s
Få se om du vågar och kan stå för följden av ditt löjliga och vidriga beteende och publicera detta inlägg.


Gör inte du det så kommer det att komma upp en kopia på min blogg och alla mina bekantas bloggar. Och tro mig vi har många träffar...
Hela du har blivit ett samtals ämne på allas tungor vid träffar. Då menar jag i skämt syfte...

Ha ha ha...

Anonym sa...

Din fegis. Du som pratar om fega människor som inte vågar stå för sina inlägg på din blogg! Vad fan gör du da när du måste "GODKÄNNA" alla inlägg...?

Få se nu om du vågar stå för dina ord och kan publicera mitt inlägg...

Du skulle chocka mig STOOOOORT om du publicerar den....


Ha ha ha ha ha......

Med varmaste hälsningar Evlyn....

KurdishFlower sa...

Hej Evlyn!

Det känns underbart att dra nytta av andras sorg och sitta här och srkiva massa gojja som inte stämmer.

Oj, skäms faktiskt lite nu när du och dina kära bekanta har kommit på mig, undra vad jag ska ta mig till nu?

Har du tips?
Hänga mig?

Seriöst, skaffa er ett liv, din kommentar säger mer om dig än om mig och min kontakt med Tubay, jag tänker inte ens försvara det du skriver, ska låta dina kommentarer tala för sig själv.

Fegis?

Jepps, that's me!

Puss puss

Anonym sa...

Det här är till dig Evelyn.
Tuh sana.
Att du inte ens vågar stå för den du är, visar egentligen vem som är fegisen. Hur kan du veta vad Tubay kände eller inte mot Gulay.
Det är du som skämmer ut dig ingen annan. Du vågar inte stå för vad du skriver,hade du gjort det hade du talat om dina känslor för Gulay personligen.
Vet du om att Gulay tog hand om Tubays dotter efter mordet, Gulay ser på Iza som sin egen dotter, så kom inte och föreläs för Gulay om vem som ska skämmas eller inte.
Visa lite mod stå för dn du är. Skriv ditt namn och din så kallade blogg adress.
Förresten var har du varit? Var du ens på begravningen? Eller ens hemma hos de när de väntade på svarfrån polisen.
Hade du varit där hade du vetat hur nära Gulay etod Tubay, Iza och resten av familjen.

Anonym sa...

Ja ni av en slump råkade jag läsa denna blogg igen =) . Girls lugna er med era catfights. Vi lever i ett demokratiskt land där alla har rätt för talan. Att tala från hjärtat är nog bättre änn att tala från tomheten. Låt kurdishflower säga det hon vill säga. Happ nu är det sovdags .

*Sjunger* En trött ensam cowboy i en väg till solnedgång.