04 november 2008

Vem är du?

Vilka är ni som läser min blogg och varför läser ni den?
Vad vill ni att jag skriver mer om?
Mellan 50 och 100 st läser min blogg varje dag, vore kul om ni som regelbundet läser den kommenterade och besvarade mina frågor.
Och nu måste jag återgå till mina studier, har ett PM som ska in på fredag som är långt ifrån färdigt..

11 kommentarer:

Anonym sa...

Hej.
Eftersom jag också är en kurdisk tjej så känner jag igen mig i mycket av det du skriver och därför läser jag din blogg. Jag skulle faktiskt vilja läsa mer om skönhet tycker du ser bra ut och undrar hur du fixar håret :).

david sa...

Jag är bara någon som snubblade in, och fastnade. :)

Så länge det inte blir en modeblogg så kommer jag fortsätta läsa. Det finns redan så många (ointressanta och utan djup) sådana bloggar.

Är lite av en workaholic, så det är skönt med lite läspauser in på småtimmarna. :)

Anonym sa...

när du skriver om vardagliga saker, dina tankar och funderingar..

Anonym sa...

Jag är mammornas mamma, barnens trygghet, mannens härskarina, husets drottning...........supermammi!!!!!!
Vill läsa mer om dina barnddoms minnen från " berget" påmminer mig så mycket om mitt eget barndom..

supermammi

Anonym sa...

Jag vet inte hur det kommer sig att jag hittade din blogg. Men jag är sambo med en kurd i Uppsala så jag identifierar mig lite med dig..inte bara därför då. ;)

KurdishFlower sa...

5 personer av ca 70-80 personer har skrivit, kom igen nu, fler kommentarer, vilka är ni som läser bloggen och varför? ;)


Astera -

Tackar så mycket för komplimangen :) Skulle du tro på mig om jag sa att jag inte visste så mycket om skönhet? Jag brukar inte göra så mycket med håret, föna och platta då och då, och ibland bara ha i lite skum eller något och blåsa det. De gånger jag är uppfixad, är det frissan som har fixat håret. Men jag har nyss lärt mig en ny teknik att fixa håret på, att locka håret med plattången, det blir jättefint! Du har ett slinga hår och snurrar in i plattången, drar sakta tills du kommer till toppen av håret och släpper. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara :S

Men hoppas att du förstod :)

David -

Det kommer inte att bli en modeblogg, jag håller med dig, finns redan massor, jag är mer ute efter att skriva ner mina tankar och känslor.
Vad jobbar du med?

Anonym -

Forsätta som jag har gjort hittills med andra ord :)

Supermommi -

Ah ska skriva lite om mitt liv som bondflicka lite då och då :)

Malin -

På vilket sätt identifierar du dig med mig, vore intressant att veta? :)

Anonym sa...

Vi är i samma ålder, båda två är tjejer. Jag omges av den kurdiska kulturen...och för att jag just nu pga praktik befinner mig i norra Sverige och längtar hem till Uppsala. ;)

Anonym sa...

Vet inte varför men jag tittar in lite då och då.

Anonym sa...

Jag läser din blogg för att den är skit bra! Berätta mer om ditt hem land! Mycket intresant tycker jag. Berätta om hur det är att leva i sverige som kurd. Och sen så måste jag bara säga att du är otroligt vacker. =) Ha en bra dag!

KurdishFlower sa...

Nina,

Tack så mycket :)
Jag ska skriva om det du föreslog senare idag tror jag, måste bara bli klar med studierna för dagen först.

RM,

Det uppskattas :)

Anonym sa...

du skriver sanna saker..du säger som du tycker..du är dig själv.. du är en stark kurdisk tjej.. jag är beroende av din blogg :) herzaman böyle devam et keca kurda :) $aw ba$