18 mars 2008

Besviken!

Jag är besviken på att manifestationen blev förknippad med "invandrare", sättet Tv4 framställde det på. Syftet med manifestationen hade inget med kultur, heder eller etnicitet att göra, den var mot kvinnovåldet, för _alla_ kvinnor oavsett bakgrund!

Här har ni inslaget: ---->

3 kommentarer:

Anonym sa...

kanske blev det förknippat för att majoriteten var ivandrare och att ni hade bilder på tubay som är invandrare. Ni kanske skulle ha fått med andra anhöriga till kvinnor som fallit offer för mansvåld, då hade det varit mer inriktat mot kvinnovåld i allmännhet.

ni gjorde rätt i alla fall.

Anonym sa...

Det som jag tyckte var lite synd var att majoriteten var kvinnor på demonstrationen. Jag såg bilder från begravningen där många män deltog. Jag tycker att även de kunde ha deltagit på demonstrationen för att visa sitt stöd. LIte synd =(

Det faktum att man vinklar det på det här sättet är för att göra det mer intressant. Våld mot kvinnor finns överallt och har inget med nationalitet att göra. Även media förstärker fördomar och anpassar information efter det man tror folk vill höra så klart.


/A

KurdishFlower sa...

Tyvärr var det inte många som visste om manifestationen, det var nog därför männen inte dök upp..

Det här är bara början, vi kommer att fortsätta med detta, alla som försöker vinkla detta till ett hedersmord väcker bara den sovande björnen..