17 november 2008

..

Idag gjorde jag något som jag vet gör ont, jag krossade ett hjärta, jag tänkte på alla gånger jag fått mitt hjärta krossat, det gjorde så fruktansvärt ont, men jag hade inget annat val.
Jag hoppas att jag inte kommer att ångra detta.
God natt..




6 kommentarer:

david sa...

Nu blir jag väldigt nyfiken... :/

Anonym sa...

gull, jag tror jag har en aning om vad du syftar på. visst kommer det komma stunder där du ångrar det men om beslutet du tog känns bra när du tog den så tycker jag att du ska rätta dig efter det..

Du vet att jag tror på ödet, allt händer av en anledning så oavsett vad så kommer det bli bra på ett eller annat sätt;)

KurdishFlower sa...

David, det hoppas jag verkligen att du blev :)

Y,

Insallah, hayirlisi, vi får se..

Anonym sa...

Med all respekt för det "anonym" har skrivit men jag tror faktiskt inte på att det är ödet!

Du har tagit dina beslut av vissa anledningar som kretsar kring dig, ditt liv och din tillvaro, så jag tror om ödet fick bestämma hade människan aldrig behärskat talangen att styra egen vilja!Så den som vilar sin själ på ödet, ty den gör sig själv en stor tjänst: Att förneka egna val och dess onsekvenser och istället lägger man det i ädets händer och fortsätter sin färd...



Kurdishflower, lyssna absolut inte på mig...Jag yttrar mig bara. Vem eller vad du än sårat, så är det DIN vilja, du har valt det, "du hade inget annat val" Men förlåt mig att jag säger detta: du har fler val än vad du tror!Så få dig själv att istället inse att: Just det valet du har gjort är det mest gynnande!

Alltid kul och läsa din blogg!

Anonym sa...

Gino Abdullah
Jag kunde inte sakt det bättre själv. Jag anser att varje människas liv ligger i dens egna händer. Man har _alltid_ ett annat alternativ. Med all respekt åt dem som tror på ödet men jag tycker ödet är bara något folk skyller på för dem inte vill ta konsekvenserna för sina handlingar. Jag får ofta höra men det är ödet. Vadå ödet hade man handlat på ett annat sätt hade vissa saker aldrig hänt. Vem bestämer dina val i livet? DU och ingen annan :)

KurdishFlower sa...

Gino,

Du har rätt, man har alltid ett val, jag valde att såra, men det var det enda rätt tyvärr..