02 november 2008

:)


Vill bara önska alla en fortsatt trevlig helg, kommer eventuellt att ta en lite paus från bloggen i några dagar framöver, då jag har fullt upp med studierna!

9 kommentarer:

david sa...

Jag som nyss börjat följa din blogg.. Nåja, lycka till med studierna. :)

KurdishFlower sa...

David, tar ju ingen lång paus, du kan ju läsa mina äldre inlägg, finns ju en hel del :)

Hillebjörkskan sa...

Tack! Det var rart av dig. Hon var väldigt elegant.

Anonym sa...

Det som gläder mig med dina nya bilder är att du håller huvudet högt och upprätt. Många tjejer poserar med huvudet på sned och det ser så undergivet och vädjande ut: tyck om mig...! Nej, sträck på er, tjejer!

Men en sak som jag inte förstår är alla dessa barärmade klänningar även mitt i vintern. Jag fryser när jag ser dem!

KurdishFlower sa...

Ida,

Inget att tacka för :)

Anonym,

Tackar, jag håller med dig, "Sträck på er tjejer!"!

Angående mina klänningar, höst, vinter och vår är bröllopssäsongen i min släkt, tog denna bild för två veckor sedan innan ett bröllop.

Man blir ganska varm under kvällen av att dansa, oavsett vädret utanför ;)

Anonym sa...

Trevlig blogg men du bör skriva lite oftare och mera tycker jag ( om dina dagar, studierna, livet det som pågår i ditt vardagliga liv)..

Följer en hel del Dolces blogg nu..förr läste jag din ofta men eftersom du senare med tiden har börjat ta långa pauser så blir det att man lätt glömmer bort din blogg (sorry)..men ska bättra mig..

jo en annan sak snygg klänning var e den köpt?

Hälsningar
Fatos

KurdishFlower sa...

Fatos,

Är folk verkligen intresserade vad vad jag gör på vardagarna? Jag vet inte, jag brukar mest skriva när det har hänt något och jag fått mig en liten tankeställare. Tycker inte om att bara skriva för skrivandets skull, men jag ska också försöka bättra mig :)

Ju mer ni kommenterar ju oftare uppdaterar jag, då har man ju ett sorts ansvar gentemot sina läsare.

Min klänning köpte jag på HM för 10år sedan kanske, då tänkte jag "Den här kan jag ha när jag blir blir vuxen", då den var för stilren för en 15åring att ha på sig, lite för tantig.

Anonym sa...

Hej igen,

10 år sen, nä trodde klänningen var köpt nu..men den är snygg, enkel och snygg..

Angående om bloggen, jag tror att man följer bloggare mera genom att läsa om deras dagar, vad de möter för uppgångar och nedgångar i livet..du skrev även förr om din vardag fast mera om din sorg nu mera om dina tankar..skriv oftare så tror jag att du kommer få flera kommentarer (ska bättra mig själv att kommentera)

Ha det gott

Hälsningar
Fatos

KurdishFlower sa...

Fatos -

Jo då, 10 år sedan, men jag har inte använt den, det var andra gången jag hade på mig den, har haft den en gång på jobbet i somras.

Men är det inte tråkigt att bara läsa om vad en människa gör dag in och dag ut?
Jag skriver ju oftast när det har hänt något som påverkat mig, det är oftats då jag kan skriva, när jag mår extra bra eller dåligt över något.
Ska försöka uppdatera oftare, har bara så fullt upp med studierna nu. :)