18 september 2008

Min klänning..


Kom nyss hem från bröllopet, vet inte hur jag ska orka ta mig upp kl 07 imorgon? Det värsta är att jag inte ens är trött nu, jag har dansat hela kvällen. Som vanligt så var jag den första som tog mig an dansgolvet.

Fick så mycket fina komplimanger idag, tänkte lägga upp bilder på min klänning. Bilderna är tagna nu för en stund sen, det är även mycket dålig kvalitet på bilderna.

Som tur är så har jag min käre vän Bokan(världens bästa fotograf och filmare) som alltid tar finaste bilderna på mig. Han har lovat mig att ge mig alla bilder han har tagit på alla 358532 bröllop jag varit på, på min födelsedag. OJ oj oj, jag blir 25 den 25 dec.
Glöm inte det du lovade nu söt!
Alla som ska förlova/gifta sig och vill ha en lyckad förlovnings/bröllopsdvd, hör av er så vidarebefordrar jag er till min käre vän.

Och nu ska jag nog försöka sova trots att jag är klarvaken! Natti!













Jag brukar inte skriva om hur mina dagar ser ut ofta, men tänkte göra det idag. Igår var en fullspäckad dag, den började med att jag gick till frisören med bruden och brudgumman, mina älskade sysslingar och barndomsvänner. Jag hade inte tänkt gå på bröllopet egentligen då jag hade seminarium till kl 17, men efter att halva släkten hade skällt ut mig, bestämde jag mig för att offra lite tid istället för att såra någon. Det var ju trots allt min älskade Ibbe som skulle gifta sig. Bröllopet var lite segt i början, har full förståelse för det eftersom att det var mitt i veckan och nästan alla stressade nog minst lika mycket som mig för att ta sig dit. Allt var fint och perfekt från mat till underhållning!

10 kommentarer:

anna wintour sa...

akut kommentar

vilken av dem har inte du skrivit? säg det så tar jag bort det.
jag såg nu två olika ip vem har gjort så jag tar genast bort det

anna wintour sa...

Det är vansemyan som har skrivit i ditt namn 2 gggr hans ip adress känner jag igen

han är lojal mot dig ibland och ibland skriver han konstigt gå in och se själv

Kurdish flower om Vissa är så uppmärksamhetskåta (Brölloppet):
Hertiginnan, mina sista ord till dig:

Kiskanma, catlama! ALLA vet vilket mindervärdeskomplex du lider av och hur du använder dig av din omvända psykologi. Du är tragisk, det finns inget annat att göra än att tycka synd om dig. Sana cok aciyorum. Fortsätt lev i din drömvärld och ta inte mitt namn i din mun, jag känner inte dig, du känner inte mig och jag vill absolut inte förknippas med människor som dig.

Att en tant i din ålder jämför sig med mig och visar sin avund så öppet ser jag som ren och skär underhålling och jag är nog inte den enda som skrattar åt det ;)
IP: 85.225.4.215

PS av att kalla folk abla gör dig inte yngre
du är ändå evde kalmis kiz
jag förstår att du lider men ta inte ut det på andra som har hittat sitt livs kärlek

bittre människor är alltid elaka precis som dig

Anonym sa...

Hur kan man bära något så ljust som ser ut som vitt, på ett bröllop?

Smaklöst..

Anonym sa...

HERTIGINNAN HAR SÅ RÄTT OM DIG, DU E JUH VÄRSTA RÖVSLICKARE GULAY...SKAFFA DIG ETT LIIIIIV MÄNNISKA. DU E HATAD AV MÅNGA

KurdishFlower sa...

Anne, jag är trött på dig och dittt skitsnack, jag har bara 2 kommentarer på din blogg. Roligt att folk skriver till dig i mitt namn. Men men, I couldn't care less, du behöver inte ta bort ett skit.

Anonym,

Min klänning är gul, det är som sagt dåligt kvalitet på bilderna, färgen syns ej. Den är inte ens i närheten av att vara vit.

Anonym 2,

Seriöst ni är skrattretande hela högen, att hata någon kräver lika mycket energi som att älska någon, härligt att ni bryr er så pass mycket ;)

Anonym sa...

Väldigt vacker klänning på en vacker kvinna!
ELL

KurdishFlower sa...

ELL,

Tackar så mycket :)

Anonym sa...

hej gulay!

tänkte fråga om bokan fotografen har han egen studio eller så? jag ska gifta mig så skulle vilja veta :)

KurdishFlower sa...

Anonym som ska gifta sig,

Han jobbar privat, skriv ett mail till mig på kurdishflower@live.se med alla uppgifter, så får du hans nr osv.

Anonym sa...

åh vilken fin klänning alltså!