06 september 2008

Tomma ord.

Vad mycket tomma ord man får höra i sitt liv, ord och ingen handling. Vissa tror att det räcker med att vräka ur sig massa tomma ord som låter bra och sen inte göra något åt saken.
Handla innan ni talar, det är vad jag tycker att dessa människor ska göra.
Dina ord betyder absolut ingenting så länge du inte handlar, glöm inte det!
Jag kanske ser dum ut, men jag är inte så dum som du verkar tro, du är inte smartare än mig.

4 kommentarer:

anna wintour sa...

Jag förstår precis hur du menar. Folk har så mycket bra åsikter och vet vad som är rätt eller fel men det blir bara mycket snack och tom verkstad.

Det finns inget värre än när människor via munnen är sjyssta.

Har man empati visar man det med handling och inte via tomsnack. Jag känner en tjej som säger "stackare" efter varje mening men att duga till något har hon aldrig funderat över. Hon sa gång på gån Yazik om andra men var själv djävulens enda dotter på jorden.

KurdishFlower sa...

Anne,

Man får helt enkelt försöka eliminera dessa människor ur sitt liv..

Anonym sa...

Att försöka förstå varför det pratas och pratas, lovas och hotas, utan en riktig tanke på att leverera går det ens att förstå? För mig känns det som något omöjligt. Jag skulle inte kasta bort energi på att bygga upp luftslott eller bygga upp ett mardröms cenario som jag vet själv bara är foster av min egen fantasi. Är det så att "fantasi folket" själva tror på det dom säger? Är prata det närmaste handling de kan komma?
Vad blir resultatet? Jo man blir inte tagen på allvar, man blir en snackare som lever i en egen bubbla separerad från andra människors liv. Andra människor som man inte kan hantera på RIKTIGT, så man babblar på, tycker en massa utan att veta något egentligen, utan att kunna göra något. Så ta ett bloss till, en till kopp kaffe eller chai och keep on dreaming. Så förverkligar vi våra!
;)

KurdishFlower sa...

Anonym,

Jag kunde inte ha sagt det bättre själv :)