02 september 2008

Campus!

Saknar Örebro, saknar CAMPUS!

Håller på att bli galen av att springa runt från ena änden av stan till den andra för att ha föreläsningar. Önskar att Universitetet var just en stor byggnad eller flera stora byggnaden på ett och samma ställe som i Örebro, så man slapp springa runt.
Hade min första lektion i den här byggnaden idag, kändes lite mäktigt, kändes som att jag reste tillbaka i tiden, allt var så stort och ståtligt, så vackert!
Det tråkiga med skolan här är att man inte träffar andra studenter i "skolan" än just juriststudenter, i Örebro lärde man känna alla möjliga människor från alla instutitioner.

Måste dessutom bli medlem i en nation här för att betala kåravgiften, vet inte vilken jag ska bli medlem i, vilken är bäst? Någon som vet?




4 kommentarer:

van Semyan sa...

Stockholms Nation!

Anonym sa...

Hej ! Vill bara säga att du har världens BÄSTA blogg.Beundrar dig! Du bloggar om verkligheten .... Ha det bra och fortsätt med det du gör.. /Jasmine

KurdishFlower sa...

Jasmine,

Tackar :)
Har inte haft så mycket tid över för bloggen på senaste, men ska försöka blogga lite oftare, får motivation av dina ord.

Anonym sa...

Närkes är för Örebroare, Norrlands är nog störst....hmm gå på rundtur vetja=)
Egentligen spelar det inte så stor roll om du inte vill engagera dig i din nation. Du kan ju komma in på alla med ditt kårlegg.
En blivande lärare