11 juli 2008

Svar kommer på måndag..

Alla som undrar hur det har gått och vad det är jag har babblat om på senaste, jag är minst lika besviken som er, jag får eventuellt svar på måndag.

4 kommentarer:

Anonym sa...

jag VET att det kommer gå bra men frågan är vad du ska göra för mig om det går bra=) (hehe de ska egentligen vara tvärtom men låt mig leka lite med tanken)..

Om det inte går bra den hära gången så är jag sååå säker på att en dag kommer det att gå.. före eller senare kommer din dröm att uppfyllas...

puss på dig rutt/ yildiz

KurdishFlower sa...

Yildiz -

Insallah, men börjar tappa hoppet just nu..
Aja, går det inte nu, går det förhoppingsvis nästa gång..

Det finns ingenting annat att göra än att vänta och se. Du får fixa en fest för mig ;)

Nanna -

Tack så mycket, uppskattar det du säger, har varit lite dålig på att uppdatara vettiga saker nu, men snart, så fort min väntan är över..

Mvh

Anonym sa...

Det händer ingenting och livet fortsätter som vanligt även om din önskan inte går i uppfyllelse den här gången. Jag förstår att det är något viktigt som du väntar på och ser fram emot att veta vad det är. Man kan förstå vilken duktig kvinna du är och du kommer att bli framgångsrik i ditt liv. Du behöver inte känna dig ledsen eller besviken om det händer något negativt den här gången. Du har flera tillfällen framför dig som kommer att leda dig dit du önskar.
Jag ser fram emot dina nya inlägg. Jag kollar din blogg ofta men du uppdaterar inte så ofta. Du skriver jättebra och jag hoppas du fortsätter att skriva för det är roligt at läsa dina texter.

anna wintour sa...

Gulay skicka den där Nanna en bok att läsa i sommar. Människan verkar ha det riktigt tråkigt för människan mal bara på om och om samma mening.
Det finns en bok som heter "bästa klyshorna i människans historia" skicka den till Nanna så att människan får fler ytliga men bra ord att säga.

Du skulle kunna skriva att du sitter på ett berg och tittar mot horisonten. Till svar skulle du få av Nanna: Ett berg är människans ursprung och berget bla bla bla.....

vaddå det händer ingenting i livet även om önskan inte uppfylls. Människa verkar ju gå på något starkt. Det är klart att det händer något om ens önskningar inte går i uppfyllelse. Något gör ju att livet ändrar riktning. gulay läs boken the secret så förstår du hur jag menar via den boken kan du önska dig allt bara du gör det på rätt sätt, enligt boken. Den är mest sålda bok i världen och de gör reklam om den i sex and the city. Samantha läste den kommer du ihåg det? Gulay svara gärna i min blogg för jag hittar inte när du svarar i din egen blogg