21 juli 2008

Shääääärlek!

Såg detta på denna blogg, var tvungen att härma..
Så gulligt, tycker ni inte?

6 kommentarer:

Anonym sa...

tänk om shäärlek var enkelt o ens mr perfect bara kunde dyka upp.
i vilken ålder skulle du säga vore d ok att man börja tänka på att hitt mr perfect o kärlek o sånt.

Anonym sa...

Till Anne:
Din kommentar var så roligt men jag kommer inte slänga mig in i frysån, jag föredrar att bli slängt av en adelsdam som dig, det blir en ära för mig på högsta grad ers nåd.
Jag läser din blogg också men inte så ofta som Gulays. Jag upptäckte ett ni två skrev parallella om en sak. Det står ”kunskapen skrämmer när andra har den” i Gulays blogg. Du skriver också i din blogg att det är en självklarhet. Du håller med frasens innebörd och tror att det är meningslös att skriva ner eller nämna sådana självklarheter, du jämför frasen med ”om man jobbar så tjänar man pengar.” Jag vet många som jobbar mycket mera än dig men tjänar inte lika mycket som dig. Ingenting är självklar som du tror, försök skaffa bättre kunskaper istället för att avundas.
Varför ska kunskapen skrämma människan när andra har den? Då skulle människorna leva kvar i stenåldern för evigt. De skulle slå människan rejält med ett stenvapen i huvudet om någon hann uppfinna det innan blivit mördad av avundsjuka. Han/hon skulle gå under jorden med sina fina kunskaper. Vem skulle uppfinna då glödlampan om Thomas Edison fick ett skott i huvudet pga. han hade kunskapen.
Trångsynta människor som tror världen består av några rivaler kan bli rädd för kunskapen. Det är ju skrämmande om rivalen eller fienden har kunskapen, eller hur. Det ni säger stämmer bara när man tävlar eller när man för ett krig. Annars är kunskapen till nytta för alla.
Kunskapen hos andra kan också skrämma osäkra människor med mindervärdeskomplex som saknar självförtroende. Då känner människan sig ännu osäkrare inför andras intelligens och kunskaper. Man ska ha respekt för människor som har kunskapen istället för slå dem i huvudet.

KurdishFlower sa...

Anonym -

Åldern är bara en siffra, erfarenheten är det som är viktigt, man måste uppleva saker och ting i livet innan man är redo för "Mr right" :)

Nanna -

Jag tror att du har missuppfattat mig, jag ser inte kunskap som något skrämmande, anledningen till att jag använde mig av det citatet är för att kunskap skrämmer många killar, många klarar inte av en när tjej har mer kunskap. Det var bara något som passade in i mina tanker just då när jag såg citatet. :)

Har lite bråttom, hinner ej skriva djupgående, men ska skriva ett inlägg om detta senare.

Anonym sa...

så plugget kommer före och sen när man e klar kan man börja tänka på det.

anna wintour sa...

Till Nanna
Du är lika motsägelsfull som vanligt. Du säger att människor jobbar mer än mig men tjänar mindre än mig. På det säger du att jag inte ska vara avundsjuk. Vad ska jag då vara avundsjuk på? Att folk jobbar arselt av sig och tjänar en fjärdedel av vad jag tjänar? Det är som att säga alla bor inte i slott avundas inte den som bor i hydda ha ha

Jag bloggar 45 minuter per dag och tjänar mer än någon annan bloggare kan drömma om. Jag har sponsorer och företag som står bakom mig och min blogg.

Så jag tror ni inte dina ord var riktade mot mig utan mot folk som skriver elaka kommentarer till mig bara för att mitt liv verkar intressera folk i större utsträckning än deras simpla liv.
Vet du Nanna vad du har gjort med din komentar? Du har givit andra bloggare ett slag under bältet helt omedvetet så jag tackar dig innerligt för dina fina ord.

Vissa älskar pekpinnar mot andra och det är ofta folk som är trevliga i ord men duger till noll i verkligheten.

Det stämmer Gulay att åldern är bara en siffra. Är man född korkad så är man, det går inte och tvätta bort idoti hos folk.
Gulay visst är du 28 år gammal? Jag frågade en som känner dig och de trodde du var ca 28-29 år gammal. För du är äldre en hon som gifte sig.

KurdishFlower sa...

Anonym,

Att kunna stå på egna ben går före, men det är min åsikt.

Anne -

Abla, jag är 24, blir 25 i december. Oooj, vem har sagt att jag är 28-29? Hahaha ser jag så gammal ut? Min lillasyster är 23.