17 september 2014

Höj rösten mot SD!
Jag blir så trött, så trött på människor som försvarar SD för demokratins skull. Smygrassar, som själva egentligen ville lägga sin röst på SD, men inte vågade. 

Fundera en gång till innan du försvarar någon som just röstat på SD, fundera riktigt noga på vad SDs politik verkligen handlar om. Fundera riktigt noga på om du tror att de människor för SDs politik verkligen kan driva ett så stort företag som SVERIGE.

Att vara tyst och säga att det är demokrati och låta hatet spridas, att inte höja sin röst och göra motstånd mot det som håller på att hända i det här landet, det är en skam för demokratin, för dessa människor vill inte ha demokrati.

Är du invandrare med muslimsk bakgrund, handikappad, homosexuell eller på något annat sätt avvikande enligt SD, då har du inga rättigheter, då ska du inte ha några rättigheter. Fråga dig själv nu om detta är demokrati? 

Är detta detta ni vill? Vill ni verkligen att bara en viss sorts människor ska ha rättigheter i detta land? Jag mår illa över att jag ens behöver skriva detta, att jag ens behöver försvara varför jag inte vill ha med SD att göra, att jag i dagens samhälle år 2014 ens ska behöva föra denna diskussion. 

Jag trodde aldrig att min lilla 3åring skulle få känna det jag kände när jag växte upp, utanförskap, känslan av att behöva hävda sig och försvara sig, bevisa att man inte är som "den kriminella invandraren" som det står om i tidningarna. Jag trodde att min lilla tjej skulle smälta in i samhället precis som vilken annan svensk som helst. 
Men jag hade så fel, och det gör ont. Nu är inte min plågoande en tonårskille med bomberjacka, utan nu är det 12,9% - 49 personer som bytt ut bomberjackan mot kostym och sitter i Riksdagen. Ingen vann i det här valet, det här valet är en skam för det här landet.


 SLUTA aldrig höja rösten när någon säger att du inte är lika mycket värd som någon annan! Vi är 87% men av dessa 87% kan jag lova att det fanns minst 12 % till som ville rösta på SD men inte vågade. Låt oss försöka omvända detta och göra 87% till 100% för framtidens skull.
Låt oss visa att VI är en del av Sverige och att OLIKA är BRA!


Inga kommentarer: