08 oktober 2014

Save kobane!!! Stoppa ISIS!!

Medan världen tittar på.. Det är här orden tar slut. Det är år 2014 och det pågår ett folkmord återigen, världssamfundet tittat på medan oskyldiga barn dör och plågas. Rena oskyldiga barn! Det sista ett barn ska behöva oroa sig för är krig, ett barns största bekymmer ska vara att ha svårt att bestämma sig för vilken lek det ska leka. 

Jag mår så illa att jag saknar ord, jag känner mig maktlös och har ångest över hur bra jag har det. Jag skäms över mänskligheten, jag skäms över att vara en del av den. Jag skäms över hur orättvis världen är, jag skäms över att pengar är värt mer än ett människoliv! 

Mitt hjärta brister och jag gråter, jag gråter över att jag sitter här hemma i mitt varma hem, jag gråter över att det lika gärna kunde ha varit jag eller mitt barn på en av bilderna. Det är det vi glömmer, detta kan lika gärna hända här i trygga Sverige(SD/hitler), ISIS är inte så långt borta som ni tror. Ondskan finns överallt och så länge vi bara sitter och tittar på så är vi alla skyldiga till det som sker. 

Imorgon 9 oktober ska det hållas en demonstration för Kobane och mot ISIS, vi samlas vid Slottsbacken kl 16.30! Ta med alla du känner och visa ditt stöd! Alla är välkomna oavsett nationalitet eller religion! 
1 kommentar:

Anonym sa...

Visste att just du skulle ta upp Kobane, självklart tycker jag synd om dom barnen och tycker att det som pågår e fel MEN varför inga inlägg om kriget som pågått i Palestina i flera år? varför inget om barnen i syrien, barnen i Irak? OCH barnen som DÖDAS p g a att dom ÄR MUSLIMER I BURMA!!