16 maj 2010

Frågor från kommertarsfältet

"Anonym sa...

Du är så otroligt fin och ambitiös Gulle! Gud vad jag inspireras av dig! Kan inte du svara på dessa frågor? (A)?

1. Hur friade Bulent till dig?

2. Hur lång är du?

3. Gillar du livet som gift?

4. När tänker du skaffa barn?

7 kommentarer:

Dorin sa...

Gulle...tack för din uppriktighet! Det gör att jag vill gå in på din blogg och läsa det du skriver. Du svarar inte som det förväntas av dig och "så som det ska vara" utan så som din verklighet ser ut. Du målar inte ditt liv som en dans på rosor utan berättar som det är utan att gå in på djupare detaljer vilket visar respekt för din/er integritet. Jättebra tjejen! Förresten inte Kram

Dorin sa...

Förresten...uppmuntra din man att ni två ska resa ihop vid tillfälle...det ger så mycket. Första gången jag reste med min man undrade jag varför vi inte hade gjort det tidigare? Det ger så mycket, man kommer närmare varandra och får så härlig tid bara för sig själv bortom all stress och press. Kram

KurdishFlower sa...

Dorin,

Tack själv för din feedback :)
Jag vet inte riktigt om det är bra alla gånger, min uppriktighet. Enligt mig själv är det bra, det är så man bör vara, men enligt vår kultur finns det många som stör sig på min uppriktighet och mitt sätt att vara rak på sak, oavsett vem som står framför mig. Jag kan inte leka något som jag inte är, jag har svårt att dölja mina känslor, både bra och dåliga.

Vi har planerat en resa i vinter, vi får se om det sker.

kram

Dorin sa...

Vill bara säga att det var ett miss att skriva "förresten inte" i slutet av min första kommentar..skulle ha förtsatt på min andra kommentar där men avbröts genom att datorn stängdes av men det tror jag att du uppfattade kanske.

Med all respekt för goda sidorna i vår kulturf som jag är en aktiv anhängare av men vi har midre bra sidor också i ärlighetsens namn...att man ska behöva försköna saker och ting. Jag tror att du kommer långt med din uppriktighet!

Hoppas resan blir av..i så fall uppdatera oss:)

Kram

lina sa...

Merhaba.. jag håller med Dorin i vart enda ord!
din blogg är fantastisk och jag följer den hela tiden.. tycker du borde uppdatera mer ofta! (:
kramkram.

Anonym sa...

Det är enorm längdskilland mellan mig o min man och därmed växte min nyfikenhet; hur lång är din man? Du skrev ju din längd så den frågan kanske är tillåtet? Inte för att det spelar någon roll men lite kul tycker jag.

Kram

KurdishFlower sa...

Anonym,

Jag har väldigt höga klackar på mig på bröllopet, men han är runt 176 tror jag. Haha, vet faktiskt inte hur lång han är exakt. Skulle tjuvkikat i hans pass om det inte hade försvunnit.