21 april 2009

Förlovad..

Nu är jag förlovad och inte trolovad längre.
Det blev en liten förlovning ändå, trots alla tråkiga omständigheter så var det en av de lyckligaste dagarna i mitt liv.
Vet att många är lite arga för att de inte fick inbjudan, men detta blev en sista minuten grej bara för sakens skull, jag bjöd faktiskt ingen alls. De som kände sig nära mig kom själva och det är jag glad för.
Anledningen till att det blev som det blev var för att mina svärföräldrar åkte till Kurdistan idag och ska vara borta i 6 månader.

Vill tacka alla som var där för att ni gjorde min dag oförglömlig, älskar er alla!

Lägger upp bilder senare.
Natti.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Minns jag inte fel? så vare du som skrev om att man inte skulle gå på bröllopar, när det just hade varit en begravning förra året runt mars om jag inte minns fel.. Men nu påstår du att Nevin är din andra halva? Men nu hade du förlovning samma vecka som hon begravde sin 2 åriga dotter Newal. Att nämna dina svärförldrar som en orsak är helt fel,dom kunnde helt enkelt om förlovning var så viktigt ändra resan till Kurdistan lite längrefram. det var nämligen människor som ville närvara sig på sin sons bröllop. Men dessa människor hade varken råd eller en annan chans att närvara på sonens bröllop. förra året runt mars var det människor som hade kommit från utlandet för att närvara på sin son .trots detta flyttades bröllopet datum längre fram fast begravningen som då höll plats, var nån vecka innan. Fast att denna berörda familj inte var släkt med Tubay hade du åsikter om att man skulle vänta med bröllpp ännu en gång och att det var fullt att ha bröllop och begravning tillsammans. Dina svärföräldrar ska ju åtminstone närvara på sönens bröllop. Förlovningen var väll ändå inte så viktigt att tänka på då din andra halva förlorat sin dotter.

Anonym sa...

Jag hoppas att du verkligen står för det du sade och det du skrev om förra året och visar detta genom att publicerar kommentaren jag tidigare skrev.

KurdishFlower sa...

Anonym,

Du minns rätt, och detta är inget jag hade kontroll över, om jag hade haft makten att välja så hade jag inte haft någon förlovning alls, jag hade satt på mig ringen på fingret hemma, men som du som skrivit denna kommentar redan vet så är det inte _JAG_ som bestämmer förlovningen och när den ska vara, det är mina svärföräldrar.
Jag avbokade den stora festen som skulle ha ägt rum på kristallen och de valde att sätta på ringarna i en liten lokal för sakens skull, för att få det gjort.

Mer än så tänker jag inte skriva om detta, anser inte att min relation till Nevin angår dig eller någon annan, jag behöver inte bevisa något för någon, jag vet var jag har Nevin och hon vet var hon har mig.

Anonym sa...

Kanske borde ej lägga mig i detta men jag har en kommentar:
Som vi (kurder) vet så är det aldrig förlovningsparet/bröllopsparet som får bestämma, utan det är de äldre som bestämmer (föräldrar/svärföräldrar). Så varför hoppa på en människa när makten eller kontrollen inte ligger i parets hand.
Varför ställer du Anonym inte frågan till hennes partner eftersom det var ju hans föräldrar som behövde få förlovningen gjord innan de åkte bort, men ändå är det hon som får skulden eller ska attackeras. Hennes principer är en sak men att skuldbelägga en människa när sista ordet inte finns i hennes hand är fel anser jag.

Men hursomhelst så måste man göra det bästa av situationen än att föra in mera negativ energi, har vi inte tillräckligt med negativ energi bland oss? Ens lycka bör vara allas lycka men är det verkligen så?

Sista ordet: Grattis vännen till förlovningen.

KurdishFlower sa...

Fatos,

Tack gumman, darisi senin basina. :)

snyggning sa...

men hallååååå folket ,godmorgon vi pratar om den falske människan
gulay,inget du gör förvånar mig :)

Anonym sa...

Snyggning, jag måste bara fråga, Om nu gulay e såååå falst vad gör du inne på Hennes blogg?? Du måste vara antigen svartsjuk, sjukt nyfiken eller ha allvarliga problem iomed att du läser en persons blogg vars du tycker e sååå himla falsk.. verkar som om den falska här e du? eller? Jag är ingen som känner Gulay ut o in men bilden och uppfattningen jag har av henne e definitivt inte falsk, Hon e en tjej med båda fötterna på jorden o förtjärnar det bästa i livet! Var bara tvungen att skriva det! Blir så arg av folk som skriver idiotiska kommentarer... Stå på dig tjejen!

Beklagar det där med din kompis barn! Kan inte ens föreställa mig smärtan hon går igenom! Jag blir helt tom inombords av att bara läsa om henne. Jag läste o tittade på bilden, tåranra började rinna ned för mina kinder och jag började gråta som ett litet barn, gick in i min dotters rum som är 1 år o 6 månader o bara satt o tittade på henne medans hon sov och tårarna bara rann och rann.. smärtan måste vara enorm! Jag önskar inte min värsta fiende den smärtan! Må gud hjälpa er alla genom den här svåra tiden!// Många kramar Mrs_t

KurdishFlower sa...

Mrs_T -

Tack så mycket, min älskade vän är den starkaste person jag känner, hon kommer att ta sig igenom detta och jag kommer att stå vid hennes sida hela vägen..

Vill även tacka för dina rara ord du skrev till "Snygging".
Kram