15 maj 2008

Videoklipp m.m angående rättegången












Videoklipp:






http://unt.pi.se/index.aspx?id=964
Det här klippet är rätt komiskt han tror inte ens på det han berättar, advokatens svar, titta och bedöm själva:

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, jag tycker att det bra att du skriver om rättegången så man vet hur det går. Jag hoppas verkligen att han får sitta inne i hela sitt j.. liv.. Hur kan man döda sitt barns mor? och att det var en olycka? herregud.....

Anonym sa...

Hej !
jätte bra skrivet ! Många som vill veta hur det gick till... Den dagen domen kommer är på min födelsedag...o din syrras =)
Hoppas verkligen vi får glädje besked..Han kommer säkert överklaga.

Jag titta på tv4 lokal efter dag 2 Hörde D's advokat säga att han högst kommer få 3,5 år...asså ville bara skratta när han sa så " Fan hur ska en mördare få 3,5 år?

Och ang familjen. Förstår inte hur det kunde komma ditt. Genom att det var där; gav det budskapet till andra att det står vid deras son sida

Skulle någon släkting göra någt sånt med sin fru/barn/man skulle jag skämas och gömmt mig hemma i flera månader !

Men men vissa har inget skam i kroppen !

Anonym sa...

Hej!
Tack för ditt sms. jag har precis läst om rättegången och det var mycket bra skrivet.Hoppas han får ett långt fängelse straff.

MVH:Monika Å

Anonym sa...

Hej! Jag var inne och läste lite i passagen-debatt. Och just nu med facit i hand så är det ju ganska kul eller inte alls kul egentligen. Men i alla fall så stog det något om en "AHA" upplevelse efter rättegången? Jag väntar fortfarande...
Det är väl mer som en checklista hela förundersökningen:
#Har han ljugit? JA( Det fanns inga försvunna pengar, han var skuldsatt upp över öronen och har inte ens betalat för sitt eget bröllop)
#Har han gjort det inför alla sina barn? JA(Tänk själva hur det måste låta när någon blir sönderslagen och stryp...skulle du vara rädd om du var ett litet litet barn???)
#Har han varit otrogen(innan Tubay)?
JA(älskarinnan berättade i förhör hur han misshandlat henne under deras förhållande)
#Har han mördat? JA!!!Man stryper inte någon av en olyckshändelse.

Så jag säger bara check på samtliga punkter!

#Psykopat? Enligt mig JA. Han har alla personlighetsdrag som en psykopat har och det har han haft länge. Man är charmig, otålig, sexuellt promiskuös, rider på andras ekonomi och namn, snar till våld, utnyttjar och kör över andra utan rädsla för påföljder, lånar pengar och skiter i att betala tillbaka, förnekar brott(andra händelser) trots att man viftar med bevisen under näsan, lägger över skulden på sin olycka på ALLA andra. Det aldrig hans fel, han är ALLTID ett offer för omständigheterna(enligt han själv). Måste få sin vilja igenom omedelbums för att inte få spel. Psykopaten lär sig INTE av sina misstag utan upprepar dem om och om igen. Bygger upp relationer, jobbsituationer osv, bara för att i nästa stund riva ner allt. Blir fort rastlös när "ingenting händer", kan då själv starta intriger och bråk och mår bra av att vara mitt i stormen där han rider fram på vågen av bråk och tjaffs som om han vore en surfar-kung. Kan vara kärleksfull men känner varken empati eller skuld.

Vem är jag då? Jag kan vara en av åtskilliga som han har trasslat in i sitt liv och lovat guld och gröna skogar till, kan jag vara hon som gick i gymnasiet när han själv var 32år(gubbsjuk!)som han gjorde gravid, som han slog sönder? Kan jag vara hon som han träffade i över fyra år då han var gift, som han lät sina barn träffa, som fick missfall(av vad?)? Kan jag vara grannkvinnan(gammtanten med två stora barn) som han knullade runt med, hon som separerat på prov? Kan jag vara tjejen från cafet, hon som du till slut skrämde från stan? Kan jag vara kurd? Bor jag kanske i Dalarna? Lovade du mig kanske ett äktenskap när du var på väg att göra barn och gifta dig med din tjej? Bor jag kanske i Sthlm där är vi ju några buksystrar, kanske kurd eller svensk, kanske strippa eller gift. Är jag rysskan som du träffat efter att din fru dog, eller visst ja, vi har träffats ett tag? Vad är rykte och vad är sanning? =) Jag kan säga så här, jag skulle kunna ta kontakt med samtliga. Detta är liten håla där alla känner nån som kånner nån osv...det som jag nämt här är bara en fjärt.
Kanske menade du(från passagen blog) att du skulle säga AHA???