03 mars 2010

Tankar.

Nu känns det lite tufft igen, jag har redovisning i skolan på fredag och jag känner mig helt lost. Kan ni troende som läser denna blogg be för mig under dom närmaste dagarna? Går det?
Vore verkligen jättegulligt!
Jag börjar tro att jag är helt bakom flötet, tom i bollen, ja att jag saknar begåvning what so ever!
Har så mycket tankar i skallen att jag känner mig snurrig hela tiden, jag drömmer om bokstäver, och hur jag ska sätta ihop alla dessa bokstäver till en någorlunda begriplig mening, hur jag än försöker så går det inte, det blir helt obegripligt.
shgfhjgxhcdtfyegfhgefhjdsöljddgfh
-tänk att blunda och bara se det här, hur kul är det?
Jag är så förbannad på SJ, men egentligen, kan dom verkligen rå för att växlarna fryser till is?
Jag är förbannad på mycket, jag är i en period i mitt liv där jag bara är arg.
Trött, mm, jag är trött också, vill sova hela tiden, är vaken hela nätterna, sover egentligen inte så många timmar, men får ångest när jag vaknar av att klockan är över tolv, men jag fortsätter sova, sen när den börjar närma sig ett tvingar jag mig upp. Jag antar att jag har för mycket att tänka på, att jag inte riktigt kan koppla av när jag väl lägger mig i sängen, jag tänker för mycket.
Nu tror ni läsare säkert att jag blivit galen, det kanske jag blivit också, vem vet? Jag ville bara dela med er av min frustration inför redovisningen.
HJÄLP!
Glöm inte att be för mig, även om det inte hjälper egentligen, ingen annan än _jag själv_kan hjälpa mig.
Och nu har jag slösat på dyrbar tid jag kunde ha använt till att förstå ämnet jag ska redovisa om, nu fick jag mer ångest.
Hej så länge.

3 kommentarer:

Dorin sa...

sluta lägg så mkt energi och fokus på det som inte går bra! Finns det saker du faktiskt klarar av just nu? Du har nog som mål att klara av allt tror jag.

Kram

Anonym sa...

Jag kommer att be för dig :) Jag vet hur hemskt det kan vara med redovisningar, men tro mig det finns värre saker i livet! YOU CAN DO IT :D

Anonym sa...

Hej
hur gick det i fredags?
kram