28 maj 2009

Tenta!


Bloggen kommer att uppdateras efter min tenta nästa vecka!
Kram på er!

6 kommentarer:

olcay sa...

Lycka till, prata bara inte mycket i telefon. Biciriklar herzaman bazarili cikarlar :)

Anonym sa...

Hej jag tänkte ställa en fråga angående juristurbildningen i Uppsala. Jag har sökt men vet inte om jag kommer in då jag kanske inte har tillräckligt med poäng. Så jag undrade om man kunde läsa någon annan stad och efter någon eller några terminer byta till Uppsala?

Anonym sa...

Hej, kom in på din blogg av en ren slump, började läsa och blev glad :)! Du skriver verkligen fint och djupt...hoppas du fortsätter skriva för du skriver grymt.

KurdishFlower sa...

Anonym 1,

Det går alltid att söka till en senare del av programmet i Uppsala, du får chansa och se om du kommer in den vägen, har du tur så kan du byta skola.

Annars kan du läsa juridik 1, och sen juridik 2 på uppsala univ, du får sen börja på termin två på prgrammet i mån av plats.

Anonym 2,

Tackar :) Har inte haft någon tid eller motivation till att blogga men ska skärpa till mig och börja skriva snart.

Anonym sa...

I en barnbok säger någon "om en liten vecka" - du skulle kunna säga "om en stor vecka"!
ELL

Anonym sa...

Hej tjejen,

Saknar att du skriver på din sida. Det har du inte gjort på läääänge. Hoppas det bara är tentorna och inte att "kärleken" tagit all din tid för det får inte bli så som det tyvärr blir för många. Du är en aktiv och duktig tjej och det måste få fortsätta va så även om du är upptagen. Jag menar inget illa om din fäst man för jag har inte rätt att uttrycka mig om honom då jag ej känner honom men jag uttrycker mig om kurdiska tjejer som helt går in i sig själva och sin egen värld i samband med att de binder sig. Så kom ihåg att vi gärna vill se mer av dig:) Massa kramar! Ha en bra sommar!