18 april 2007

Länge sen..

Nu var det ett tag sen jag skrev här, har inte haft tid och motivation att skriva faktiskt. Fullt upp med skola och jobb. Sen gillar jag inte att skriva bara för att fylla ut bloggen, utan vill helst skriva här när jag har något meningsfullt och givande att skriva, för det mesta.
Jag lever, bloggen lever, kommer fler inlägg senare.
Vill passa på och tacka alla som kommenterar och lämnar spår efter sig i bloggen, alltid lika kul att läsa.

2 kommentarer:

Anonym sa...

om det är människor som hittar på grejer om en och sprider rykten och förstör en ens rykte. om dom tjafsar med en och om dom gå i samma skola som en o man kan inte säga emot dom

seriöst vad ska man göra??

KurdishFlower sa...

Anonym -

Vad man ska göra är att ignorera dessa människor så gott det går. Går dom i samma skola och gör detta med dig, ta kontakt med vuxna på skolan som kan ta tag i detta. Nu vet jag inte hur gammal du är, men du verkar ung.

Den bästa lösningen om ni alla är unga är att ha ett sorts "föräldrarmöte" med alla inblandade.

Jag har själv varit med om liknande saker, folk som sprider rykten, visst blev man ledsen i början, men jag har lärt mig att inte bry mig. Mina nära och kära vet ju vem jag är och hur jag fungerar, det är det enda som räknas.

Man ska inte slösa tid och energi på betydelselös människor. Det som spelar roll är ju din familj och dina närmaste, eller hur?