24 juli 2010

Ny funktion.

Har lagt upp lite nya "knappar" under varje inlägg på bloggen där ni läsare kan dela mina texter som ni tycker är intressant via mail, facebook och annat, om ni skulle känna för att göra det.

Nu till dagens inlägg.

Idag pratade jag med en vän på facebook, och han sa att jag hade skrämt honom. Jag frågade på vilket sätt och han sa att han inte visste om han ville gifta sig pga att jag hade sagt till honom tidigare att äktenskap är svårt.
Visst är det det, men hur roligt skulle livet vara om allt bara flöt förbi utan en enda ner eller uppförsbacke? Äktenskapet är ingen dans på rosor, man måste kämpa för att hålla ihop det, man är trots allt två individer som valt att dela ett liv tillsammans, och två individer betyder två olika viljor, det tar ett tag innan man hittar en balans, men det är värt varenda motgång man haft tillsammans, för varje gång man tar sig upp för en backe växer bandet man har mellan sig starkare, man knyter ännu en knop i repet(kan man säga så?).
När man kommit så långt att man sitter där tillsammans gamla och gråa i en knarrande gungstol, då har repet blivit så tjockt att ingenting kan klippa isär det, och då har man lyckats och man kan titta tillbaka på livet tillsammans med ett leende på läpparna och skratta åt alla gånger man varit nära att ge upp.

Ingenting man får gratis har ett värde, man måste kämpa här i livet för att kunna uppskatta saker och ting. Varför mjölka kon om man får mjölken gratis?

Ge inte upp och kämpa för det ni tror på.

God natt på er!

1 kommentar:

Anonym sa...

hej gulay skickar en sommar hälsning till dig o din man från oss i öregrund . hälsar farbror stig o ann-christine