14 januari 2015

Sprid kärlek

Har ni funderat på hur mycket tid vi slösar på tomma saker? Som att tjafsa helt i onödan, massa i-landsproblem vi gör till världsproblem utan att vara tacksamma över hur bra vi har det?

När ni hamnar i en konflikt eller situation då det uppstår problem, fundera noga över om det ens är värt att tjafsa om? Värt att lägga ner värdefull tid och energi, tid och energi som kan läggas på annat, på det som verkligen är värt att lägga energin på.

Kvalitetstid med barnen, familjen, göra något betydelsefullt för någon som att skänka något till någon behövande, göra sig själv och andra lyckliga. Jag har märkt att det faktiskt hjälper att gå runt och le när man är ute och går, leendet smittar av på den du möter.

Vi lever idag, imorgon vet vi inte om den kommer, försök att tänka till mer, och sprid positiv energi runt er, på så sätt kommer ni omges av positiv energi och detta kommer att lyfta er livskvalitet.

Detta är vad jag ska göra iaf, sprida kärlek.
Det behövs verkligen, särskilt nu, nu när det känns som att världens undergång är nära och ett tredje världskrig är på väg..

Ta hand om er <3 nbsp="">

Inga kommentarer: