21 januari 2011

Lilla bebis..


Kunde inte hålla mig, beställde detta idag :)
Köpte även detta fina bäddset från Lundmyr of Sweden, 2 st.

8 kommentarer:

Anonym sa...

hej
vart köpte du bäddsetet ifrån??
vad hade du tänkt köpa för barnvagn ?

KurdishFlower sa...

Anonym,

Jag köpte det på Barnens hus, kostade bara 399kr/set där, har varit och kollat på detta set sen jag blev gravid på nätet, och på nätet kostar det 579kr.

Jag ska köpa en Teutonia Mistral eller cosmo, vi ska beställa den snart.

Mrs_A sa...

Grattis till bebisen!

De där bodysen och byxorna från H&M är superbra, hade dem till min tjej och hon kunde ha dem fram till hon va 5 mån, visst satt de löst på henne i början men de var riktig bra kvalite på dem trots att de kommer från H&M.

Såg även att du skrev om barnvagn, jag har Teutonia Fun och teutonia har superbra vagnar :)

//Mrs_A (fd eMiracle)

KurdishFlower sa...

Mrs_A -

Visste inte att du fått barn, tack och grattis själv :)

Man ska inte underskatta HM, dom har bra kläder trots att det är billigt, fick hem sakerna idag, går fram och tillbaka och tittar på dom, jag bara längtar till bebisen föds så jag kan gosa med den. :)
Ja, jag har provkört många vagnar, men teutonia är absolut bäst tycker jag, även syrran har teutonia.

Mrs_A sa...

Tack :)

Angående vikten, från inskrivningen fram till förlossning runt 3 kg. Kanske berodde på att man hade lite fett redan haha men jag hade en underbar graviditet.

Anonym sa...

menar ni teutonia som har vridbara framjhul? är oxå intresserad av en sån vagn men många säger att de inte går bra i snö.......... vad säger ni`?

KurdishFlower sa...

Anonym,

Syrran har en sån, hon har inte haft några problem med den under vintern, men bor man ute på landet blir det ju problem. Men det går att lösa genom att låsa framhjulen eller byta så dom stora hjulen är fram, går ju att välja ett chassi där man kan vända handtaget och dom mindre hjulen är bak.. :)

Även min kusin har en sån, hon har inte heller haft problem med snön, men båda bor i lite större städer och vägarna är alltid plogade, men som sagt, det blir en terrängvagn bara man byter plats på hjulen eller köper det andra vändbara handtaget. :)

Mrs_A sa...

Teutonia kanske inte är lika smidiga som vanliga vagnar(med 4 stora hjul när det ligger snö ute, men den är definitivt mer smidig i alla andra situationer.

När de inte hade plogat ett par dagar här hos mig så var det svårt att komma fram, men då hade jag inte testat att låsa framhjulen som Kurdishflower skrev ovan.

Jag älskar min vagn då den kommer in iprincip överallt då andra vagnar kan vara mer klumpiga. Den är superenkel att vika ihop och tar inte mycket plats.