08 september 2015

Det pågår ett folkmord!!

Det pågår ett hemskt folkmord i detta nu i Turkiet.

Allting börjar efter valet när Erdogan inte fick majoritet och det pro-kurdiska partiet HDP kom över världens högsta spärr i valet. Erdogan som spenderat senaste tiden åt att bygga ett slott, ett slott han nu kan drömma om att få bo i.

Vapenvilan som löd mellan PKK och Turkiet finns inte längre. Erdogan startade ett inbördeskrig, allt för att HDP ska förlora röster i det kommande nyvalet då han tror att han ska få majoritet. 

Denna maktfullkomlige diktator drar sig inte för något. De senaste månaderna sen valet i Turkiet har varit mycket oroliga, långa barn och civila har dödats.

Media är tysta, de enda som rapporterar om händelserna är privatpersoner på plats via sociala medier och kurdiska tidningar.

Just nu är el och vatten avstängda i Cizre, människor dödas i sina hem av prickskyttar, barn dödas och förvaras i frysboxar i deras hem då de varken får ta sina döda till bårhus eller begrava dem.

Visst låter det som en film?

Men nej, det är tyvärr  verklighet!
Jag känner mig så maktlös och mår så dåligt över det som sker mot mitt folk och alla andra minoriteter i Turkiet just nu, för det är just detta HDP står för, grundläggande mänskliga rättigheter och demokrati. 

Det pågår ett smutsigt krig, Turkiets historia har alltid varit blodig, låt oss inte låta detta fortsätta, låt oss ändra den historien! Sprid detta var inte tysta!

Jag hoppas att mitt folk får den styrka de behöver för att ta sig igenom detta och jag hoppas från botten av mitt mammahjärta att inga fler barn mördas..

Mitt hjärta blöder, jag vill tro att rättvisan vinner till slut, att alla onda får sitt straff, jag vill tro på karma och jag hoppas att karma hittar dig Kerdogan!! Inga kommentarer: