30 juli 2015

HDPs ledare riskerar 24års fängelse!

http://www.svt.se/nyheter/utrikes/turkisk-bredsida-mot-kurdledare

Han, HDPs partiledare, och hans ledamöter begärde att få sin immunitet fråntagen, allt för att bevisa för hela Turkiet att de inte har något att frukta eller dölja! Erdogan griper efter halmstrån för att få igenom sin plan om att bli Sultan och drömmarna om de osmanska riket! Slottet är byggt men "stackarn" har innan han ens kunnat flytta in snuvats på sin dröm. HDP kom över världens högsta spärr i senaste valet och fick en vågmästarroll i Turkiets parlament!

Diktatorn skyr inga medel och tar landet mot inbördeskrig, allt för att få behålla sin position! Det viktiga för honom är inte folket och landets intressen utan hans egna intressen!

Han har rånat befolkningen på pengar, halva Turkiet svälter medans han tog 18 turkiska lire från varje ficka i hela Turkiet för att bygga sitt slott , räkna ut vad det blir på en befolkning på närmare 80 miljoner!!! Sjuk summa, men det stannar inte där! Diktatorn är törstig och girig, för inte så länge sen ertappades han med att bokstavligen bära ut skolådor fulla med dollar, pengar han tagit från folket!

Den senaste veckan har varit en vecka fylld med terrorism, folk är rädda men tappra! Terrorismen har inte kommit från kurdernas eller PKKs sida, utan från Erdogans regering, hans poliser och soldater! Civila går ut på gatorna och visar att de inte tänker ge sig! De ska ha demokrati och grundläggande mänskliga rättigheter!

Turkiet är tillbaka på ruta ett, det råder skräck bland befolkningen, det är som på 90-talet men värre. Skillnaden nu är att världen ser allt, videoklipp, bilder, internet, sociala medier, överallt syns den turkiska statens terror men världen väljer återigen att blunda och ge kurder kalla handen, kurder som de kallade frihetskämpar för inte så länge sedan! Kurder som är de enda som effektivt har kunnat rensa Syrien och Irak på kallblodiga mördare!

Öppna era ögon och sprid detta!

Inga kommentarer: