20 januari 2013

Nätmobbing..

Jag börjar må mer och mer illa av alla nedlåtande kommentarer som florerar på nätet, det är fruktansvärt, både små som vuxna sysslar med detta!

Det värsta är att de som gör detta är en person i den verkliga världen och en helt annan i cybervärlden!

Alla tävlar om vem som kan skriva den mest nedlåtande kommentaren, den mest knäckande, att det sitter en människa på andra sidan datorn som blir ledsen och kanske får men för livet, det bryr sig igen om!

Hur kan detta pågå i dagens samhälle?? Alla går vi i samma skola och alla lär vi oss samma grejer under vår skolgång, men någonstans är något fel, fruktansvärt fel!

Det finna ingen som helst respekt, hänsyn eller medkänsla, det är nästan så att man tappar tron på mänskligheten!

Misslyckade olyckliga människor som fördärvar sina egna barn, som en ond cirkel går det runt runt.. Barnen blir dom föräldrarna och tar ut sin ilska och känsla av misslyckande på andra, man kan inte annat än tycka synd om dessa människor.

Det måste finnas en stabil grund, grunden är tryggheten i hemmet, att växa upp i ett kärleksfullt hem där man höjs upp till skyarna inte sänks.
Det är i hemmet självförtroendet gror, det är där det första fröet planteras, antingen växer plantan upp till något ståtligt fint och vackert eller till en taggig ful buske och vissnar.

Detta ligger i våra händer, jag som förälder ansvarar jag för mitt barn, jag är hennes vägledare och stöttepelare!

Du som läser detta, som blivit förnedrad eller påhoppad av någon, ta inte åt dig, tänk istället på hur tragiskt det är egentligen, hur synd det är om personen som gör detta! Du vet ditt värde, låt ingen dra ner det eller dig!!!

Dessa människor är inte ens värda att ge svar till, ignorera och gå vidare med ett leende!!

Inga kommentarer: